Lični savetnik

VAŠ SMO FINANSIJSKI KONSULTANT!

Kako da uspešno upravljate svojim finansijama?

Upravljanje novcem, vašom zaradom, trošenjem, štednjom i ulaganjima,korišćenjem I kontrolom raznih mogućnosti finansijskih proizvoda koji su nam u ponudi (krediti, kreditne kartice, pozajmice, osiguranje I sl.) ima za cilj da imamo pozitivan trend i akumuliramo kroz određen vremenski period vrednost koja će nam biti na raspolaganju.

Kako da pratite svoj mesečni budžet?

Za njegovo praćenje nije vam potrebno neko specijalno predznanje i iskustvo,sa nama će vam biti najlakše naučiti jednostavan način da samostalno uz povremene konsultacije sa svojim savetnikom vodite vaše finansije i omogućite uštede i ostvarivanje planova u svakodnevnom životu. Vaš savetnik će vas upoznati sa novim alatima i obučiti vas kako da ih koristite.

Finansijski plan-nikakav bauk!

Kreiranje finansijskog plana zaista doprinosi ostvarivanju vaših dostižnih ciljeva koje pred sobom postavljate.Tu smo za vas u svakom trenutku da zajedno primenimo univerzalnu strategiju koja će dovesti do uvećanja viška u budžetu.

 

VAŠ SMO ADMINISTRATIVNI ASISTENT!

Vaša kancelarija za SVE NA JEDNOM MESTU!

Brinemo o vašoj dokumentaciji, kreiramo,umnožavamo,preuzimamo je ili prosleđujemo kao klasičnu ili elektronsku, obrađujemo, ažuriramo, arhiviramo je, jednostavno-ona je “naša briga” za sve vreme naše saradnje ili do okončanja pojedinačne usluge za koju nas angažujete. Poslovanje sa bankama i drugim institucijama platnog prometa uz pomoć vašeg asistenta biće na obostrano zadovoljstvo vas i banke kojoj ste ukazali svoje poverenje.

Budite informisani na vreme!

Aktuelnosti koje za vas pratimo na dnevnom nivou vezano za vaše moguće aktivnosti u društvu i zajednici za koje ste zainteresovani, kao što je učestvovanje na Javnim pozivima,tenderima, konkursima od strane Lokalne samouprave ili Nacionalne službe za zapošljavanje, Fonda za razvoj, RARIS-a.Izmene Zakona koji uređuju vaša prava iz domena Uprave za trezor, Poreske uprave, RF PIO (Republički fond penzijsko-invalidskog osiguranja), RZZO (Republički zavod zdravstvenog osiguranja) i detaljno blagovremeno obaveštavanje o istima uz kompletnu podršku. Sa navedenim institucijama imamo uspešnu dugogodišnju profesionalnu saradnju, s obzirom na prirodu naše osnovne delatnosti koja je blisko vezana za iste.

Vreme je za promenu nabolje!

Dragi sugrađani, rešavajte nesporazume, ako postoje, mirnim putem.Kao prvo-ekonomičnije je, kao drugo- bolje ćete se osećati u odnosu na problem. Verujte, to je moguće. Mi smo imali višestruko pozitivno iskustvo time što smo otkrili prednosti postupka MEDIJACIJE i želimo da vam ih prenesemo, pojasnimo vam kako u ono praksi funkcioniše i omogućava da se problem ne izbegava već rešava. Opredelite se ZA.

VAŠ SMO PORESKI SAVETNIK!

Digitalizovani sistem poreske uprave prepustite nama!

Sve vezano za vaše nekretnine i pokretnu imovinu iz aspekta oporezivanja: zakup, podzakup, kupoprodaja, poklon, ovlašćenje drugog lica za zastupanje u poslovima, izjave, sporazumi, ishodovanje poreskih rešenja i potvrda uz praćenje razne vašeg stanja kao poreskog obveznika,poslovi sa e-Katastrom,e-poreskom upravom više vam neće zadavati brige i najsnoće. Sa nama se posavetujte u vezi raznih pogodnih rešenja vaših trenutnih potreba u ovoj oblasti,kao što su odlaganja poreskog duga, otpis kamata na doprinose iz osiguranja,reprogrami dugovanja sa planom otplata po vašoj meri. Pomoćićemo vam da se odlučite i odaberete najadekvatniju opciju,koja će vam uz saradnju sa nama oduzeti najmanje vremena i novčanih sredstava.

Stambene zajednice i vaša nova uloga u njima!

Saradnjom sa stambenim zajednicama upoznali smo njihov način poslovanja I svakodnevne aktivnosti.Ukoliko imate nejasnoća ili vam treba pomoć u konkretnoj situaciji,uključujući i brigu o vašim obavezama i pravima kao vlasnika stambene jedinice,možemo vam pružiti potpunu uslugu ovog vida finansijsko-poreskog savetovanja.

Vlasnik ste poljoprivrednog gazdinstva ili to nameravate postati?

Ukoliko ste neodlučni, saznajte šta se postavlja pred vama samom registracijom. Upoznajte sve važne aspekte vašeg novog statusa kojim se aktivno uključujete u privredni sistem. Želite da angažujete sezonske radnike na vašem imanju ili lica u radni odnos na određeno ili neodređeno vreme?

Ukoliko imate ideju da pokrenete sopstveni posao a niste sigurni u njenu isplativost – na pravom ste mestu! 

Za vas organizujemo i sprovodimo Obuku iz preduzetništva da biste SAMOSTALNO RAZVILI SVOJU POSLOVNU IDEJU,ANALIZIRALI JE DETALJNO I TEMELJNO U SVIM POJEDINOSTIMA I DONELI ISPRAVNE ZAKLJUČKE KOJI ĆE VAM DATI ODGOVORE ZA KOJIMA TRAGATE.

 

 

Dodatne pogodnosti koje vam nudimo!

DOBIJANJE POKLON ELA KARTICE SA KOJOM OSTVARUJETE GODIŠNJI POPUST PRI PLAĆANJU ROBA I USLUGA OD STRANE POSLOVNIH PARTNERA NAŠE RAČUNOVODSTVENE KUĆE I NA NAŠE AKTUELNE PROGRAME OBUKA ZA VREME TRAJANJA UGOVORA.

Naša želja je da svim izazovima odgovorimo zajedno sa vama.