Šta naši klijenti kažu o nama?

Kvalitet se danas u poslovnom svetu podrazumeva, ali je teško naći saradnike koji su na prvom mestu ljudi, a tek onda pravi profesionalci. Sarađujemo već četiri godine i ovakav nivo stručnosti i ljubaznosti koje nudi EKSTERNA d.o.o je retkost u današnjem poslovanju.

Slađana Janković, vlasnik “ 101 Ljubimac” SZTKR Zaječar

Odlična komunikacija, mogućnost i sposobnost da se stvari menjaju „u hodu“, a sa druge strane dosledno insistiranje da se deluje u zakonskim okvirima uz traženje najboljih rešenja po nas kao klijente, pretvaraju naš poslovni odnos u iskreno i veoma važno partnerstvo koje traje već 5 godina.

“TR Jeca Market” Zaječar, poslovođa Jelena Pajić


Od samog osnivanja našeg preduzeća imamo izuzetno dobro iskustvo u radu sa EKSTERN-om. Imaju uigran tim ljudi od kojih je svako specijalizovan za neku oblast knjigovodstva. Sobzirom da smo mi firma koja se bavi WEB PORTALIMA, jako nam je važno što je sva korespondencija online pa ne moramo da trošimo vreme na administraciju i čekanje u redovima. Ono što je njihova glavna prednost je ogromno iskustvo u poznavanju poreskog sistema i što su u stanju da nam daju kvalitetan pravni savet u specifičnim segmentima rada.

Miljko Stojanović, direktor ONLINE MEDIA NETWORK DOO Zaječar

EKSTERNA D.O.O i “ZA-RECIKLAŽA” Zaječar sarađuju od februara 2016.godine. godine veoma uspešno na svim poljima. Iako smo mala kompanija, koja se bavi otkupom i trgovinom sekundarnih sirovina, odnos našeg računovodstva i njenih zaposlenih prema nama je uvek na zavidnom nivou. Kvalitet, lojalnost i stalna želja da uvek istupe korak bliže našim potrebama, svih zaposlenih u EKSTERNI sa kojima su neprocenjivi za nas. Naše računovođe uvek nađu način da nam pomognu da rešimo i završimo sve poslove na vreme, kvalitetno i efikasno,na obostrano zadovoljstvo.

Svetlana Grozdanović, ekonomista, vlasnik


Efikasnost i etičnost u radu, korektna i konkretna, svaka usluga knjigovodstvene kuće „EKSTERNA“ za nas je značila, i znači(će), veoma važan segment našeg poslovanja koje se tek razvija.

BiIjana Nikolić, preduzetnik ”HEMI B” Zaječar

Otvorenost i spremnost da se pomogne u svim poslovnim situacijama, nama itekako donose sigurnost i stabilnost u svakodnevnom poslovanju.

“Moja Pekarica” Zaječar, Ivana Zlatkovski, preduzetnik


Računovodstvo Eksterna d.o.o je od početka 2015.godine poslovni partner naše firme u oblasti konsaltinga iz široke oblasti rada i radnih odnosa u poslovima računovodstva i zakonskih regulative.Imajući u vidu da su fleksibilnost, preciznost i ulaganje maksimalnih napora da se posao obavi na najbolji mogući način, osnovni kriterijum u odabiru naših poslovnih partnera zadovoljni smo izborom ove računovostvene kuće i verujemo u još uspešniju buduću saradnju.

Nenad Pavlović, vl. Veterinarske ambulante PET-MEDIC Zaječar

Kao novoosnovana veleprodaja,bazirana na uvoznim proizvodima GOLD GLAMOUR DOO Zaječar odlučila je da računovodstvene i poreske poslove vezane za svoju specifičnu delatnost poveri kući EKSTERNA D.O.O. još 2013.godine i nismo pogrešili. Preporučujemo njihove usluge onima iskusnijima u poslu,a naročito početnicima radi sticanja potrebnih osnova discipline u svim aspektima poslovanja.

Dipl.ecc. Saša Radulović ,direktor


EKSTERNA je stabilni partner na koga se možemo od samog početka osloniti na putu poslovnog uspeha.Naš radnik je uz njih stekao izuzetno korisna znanja koja uspešno primenjuje u svom radu.

“LIM ART DEXON” Zaječar, vlasnik Dejan Vasiljević

Računovodstvo EKSTERNA d.o.o nam pruža poverenje i olakšava nam da se više fokusiramo na svoje svakodnevne poslovne obaveze.

Stevan Krstić,”FUN HOUSE 019” Zaječar

Pozovite nas! 060 421 90 05

KONTAKT