Šta naši klijenti kažu o nama?

Obzirom na svu specifičnost delatnosti kojom se bavimo, te poslovanje koje iziskuje permanentno, kvalitetno i ažurno knjigovodostvo, odličili smo se za agenciju EKSTERNA DOO. Pokazalo se da je naša sumnja bila opravdana i nepogrešiva. EKSTERNA DOO je, drugim rečima, tim stručno osposobljenih pojedinaca, spremnih da reaguju na promene, ali i da zajedno sa nama uče i napreduju ka zajedničkom cilju i ostvarenju poslovnih rezultata. U budućnosti očekujemo još veću poslovnu koheziju naša dva poslovna entiteta. Sve pohvale za EKSERNA DOO.

Aleksandra Tomić PR GOMILICA

U EKSTERNU sam došla po preporuci zadovoljnog klijenta. Kolektiv je vrlo pozitivan i srdačan, tako da se uvek prijatno osećam. Uz sve to vrlo su stručni i njihovi saveti su uvek od koristi. Sve pohvale.

Danijela Živić FS AMELIA


Javno komunalno preduzeće "Donji Milanovac"

Direktor, Saša Librić


Kao firma koja svoj promet ostvaruje na internetu, potreban nam je partner koji može da odgovori izazovu u potpunosti elektrnskog poslovanja. U agenciji Eksterna smo našli partnera sa kojim možemo da sarađujemo bez papira i pečata, a sa druge strane u puno obostrano poverenje - što je ono što nam je bilo potrebno.

Art Expert DOO

Saradnju sa Eskterna agencijom smo započeli tokom pretrage za pouzdanim i savremenim partnerom koji se može prilagoditi internet poslovanju. Već na privim ispitima zrelosti pokazalo se da je agencija više nego sposobna da izađe u susret elektronskom načinu kooperacije i odgovoru na zahteve firme koja svoj posao bazira na internet poslovanju.

Goran Dimitrijevic,direktor, Slikomania DOO


Saradnja Udruženja železničkih penzionera grada Zaječara sa EKSTERNOM u periodu od 2015, pa do danasnjeg dana je odlična. Nadam se da će naša saradnja i ubuduće trajati i postojati kao I do sada bez problema. Ujedno imam velike pohvale za direktorku EKSTERNE, kao i za njene zaposlene.

Zaviša Simonović, predsednik Udruženja železničkih penzionera grada Zaječara

EKSTERNA je stabilni partner na koga se možemo od samog početka osloniti na putu poslovnog uspeha.Naš radnik je uz njih stekao izuzetno korisna znanja koja uspešno primenjuje u svom radu.

“LIM ART DEXON” Zaječar, vlasnik Dejan Vasiljević


Kao novi korisnig usluga agencije EKSTERNA DOO zadovoljan sam, kako u pogledu poslovnosti, tako i u pogledu ljubaznosti I ažurnosti. Nadam se da ću i u budućnosti zajedno sa agencijom EKSTERNA DOO uspešno sarađivati i unaprediti sopstveni posao.

Boris Živanović, vl. Ugostiteljska radnja CHILL OUT 019 Zaječar

Vrlo odgovorni i profesionalni. Radna atmosfera među zaposlenima na visokom nivou. Odnos sa klijentima uz profesionalnost obiluje srdačnošću. Uvek spremni da daju suštinske i profesionalne savete uz maksimalno suštinsko usmeravanje za dalje postupke. Na skali od 1 do 10 – 9!

Zoran Ilić RADIVAN DOO


Kvalitet se danas u poslovnom svetu podrazumeva, ali je teško naći saradnike koji su na prvom mestu ljudi, a tek onda pravi profesionalci. Sarađujemo već četiri godine i ovakav nivo stručnosti i ljubaznosti koje nudi EKSTERNA d.o.o je retkost u današnjem poslovanju.

Slađana Janković, vlasnik “ 101 Ljubimac” SZTKR Zaječar

Odlična komunikacija, mogućnost i sposobnost da se stvari menjaju „u hodu“, a sa druge strane dosledno insistiranje da se deluje u zakonskim okvirima uz traženje najboljih rešenja po nas kao klijente, pretvaraju naš poslovni odnos u iskreno i veoma važno partnerstvo koje traje već 5 godina.

“TR Jeca Market” Zaječar, poslovođa Jelena Pajić


Od samog osnivanja našeg preduzeća imamo izuzetno dobro iskustvo u radu sa EKSTERN-om. Imaju uigran tim ljudi od kojih je svako specijalizovan za neku oblast knjigovodstva. Sobzirom da smo mi firma koja se bavi WEB PORTALIMA, jako nam je važno što je sva korespondencija online pa ne moramo da trošimo vreme na administraciju i čekanje u redovima. Ono što je njihova glavna prednost je ogromno iskustvo u poznavanju poreskog sistema i što su u stanju da nam daju kvalitetan pravni savet u specifičnim segmentima rada.

Miljko Stojanović, direktor ONLINE MEDIA NETWORK DOO Zaječar

EKSTERNA D.O.O i “ZA-RECIKLAŽA” Zaječar sarađuju od februara 2016.godine. godine veoma uspešno na svim poljima. Iako smo mala kompanija, koja se bavi otkupom i trgovinom sekundarnih sirovina, odnos našeg računovodstva i njenih zaposlenih prema nama je uvek na zavidnom nivou. Kvalitet, lojalnost i stalna želja da uvek istupe korak bliže našim potrebama, svih zaposlenih u EKSTERNI sa kojima su neprocenjivi za nas. Naše računovođe uvek nađu način da nam pomognu da rešimo i završimo sve poslove na vreme, kvalitetno i efikasno,na obostrano zadovoljstvo.

Svetlana Grozdanović, ekonomista, vlasnikRačunovodstvo Eksterna d.o.o je od početka 2015.godine poslovni partner naše firme u oblasti konsaltinga iz široke oblasti rada i radnih odnosa u poslovima računovodstva i zakonskih regulative.Imajući u vidu da su fleksibilnost, preciznost i ulaganje maksimalnih napora da se posao obavi na najbolji mogući način, osnovni kriterijum u odabiru naših poslovnih partnera zadovoljni smo izborom ove računovostvene kuće i verujemo u još uspešniju buduću saradnju.

Nenad Pavlović, vl. Veterinarske ambulante PET-MEDIC Zaječar

Kao novoosnovana veleprodaja,bazirana na uvoznim proizvodima GOLD GLAMOUR DOO Zaječar odlučila je da računovodstvene i poreske poslove vezane za svoju specifičnu delatnost poveri kući EKSTERNA D.O.O. još 2013.godine i nismo pogrešili. Preporučujemo njihove usluge onima iskusnijima u poslu,a naročito početnicima radi sticanja potrebnih osnova discipline u svim aspektima poslovanja.

Dipl.ecc. Saša Radulović ,direktor


Pozovite nas! 060 421 90 05

KONTAKT