O nama


Istorijat

Preduzeće Eksterna d.o.o nastala je iz Kancelarije za poslove računovodstva i finansijskog konsaltinga SALDOCOOP, osnovane još 2007.godine i od 1.2.2016. nosi novo prepoznatiljivo ime. Sam naziv jasno govori o delatnosti firme koja se bavi uslugom eksternog računovodstva i finasijskog konsaltinga.

Nalazimo se u samom centru grada blizu Poreske uprave, mnogih poslovnih banaka i drugih važnih institucija da bi lakše i brže mogli da izađemo u susret potrebama naših sadašnjih,a i potencijalnih klijenata koji imaju sedište dalje od nas,da bi ukoliko ne koriste usluge naše kurirske službe mogli jednim dolaskom završiti što više pristiglih obaveza ne gubeći vreme na saobraćajne gužve,problem sa parkingom i sl.

Danas je EKSTERNA d.o.o preduzeće sa ukupno troje zaposlenih i sarađuje sa više od 35 aktivnih firmi klijenata.

Naša misija

Mi smo tu da sledimo principe 4E:.

EFIKASNOST
Efikasnost –u susretu sa vašim novonastalim potrebama i zahtevima i njihovom brzom rešavanju.
ETIČNOST
Etičnost – u postupanju i sprovođenju računovodstvenih i poslovnih načela rada.
EKSKLUZIVNOST
Ekskluzivnost –u implementiranju novina i ideja u poslovanju.
EKONOMIČNOST
Ekonomičnost –u kreiranju optimalno definisane cene po vašoj meri.

NAŠ TIM

Aleksandra Mladenović

Direktor i osnivač


Aleksandra Mladenović, rođena je 1970.god u Pančevu. 1995.god završila je studije ekonomije u Novom Sadu. Od 2006.god. je Sertifikovani računovođa i tada osniva svoju prvu knjigovodstvenu agenciju.
Stalnim usavršavanjem i iskustvom stiče neophodna znanja i veštine koje, sa njom na čelu, EKSTERNU čine zaista konkurentnom firmom u ovoj vrsti delatnosti na lokalu a i šire.
Njen životni moto je “NEZNANJE NIJE OPRAVDANJE”.
Pored osnovne delatnosti veoma je angažovana u edukacijama odraslih kojima prenosi fenomenologiju posla kojim se bavi, jer kako kaže “nauk nije bauk” i tu ideju želi i prenosi pre svega svojim klijentima u sticanju novih poznanja značenja termina na koje nailaze kao privredni akteri u našem društvu, a tako i svojim polaznicima, koji se, neretko usude i osmele da pokrenu svoj duh preduzetnika i postanu kasnije uspešna firme klijenti,na koje je ona, ispred firme EKSTERNA d.o.o posebno ponosna.

Maja Mitrović

Finansijsko računovodstvo i oblast HR

060-421-90-06


Maja Mitrović, rođena je 1986.god u Zaječaru. Diplomirala je na ekonomskom fakultetu u Nišu smer Poslovna ekonomija.
Radi na poslovima finansijskog računovodstva i kao asistent iz oblasti ljudskih resursa, poslovne korespodencije, prijema i ekspedicije pošte i arhiviranja. Takođe je aktivan deo pružanja usluga na terenu, kako vezanih za navedene poslove, tako i za postupke stečajeva u toku.

Jelena Ilić

Finansijsko-administrativni poslovi

060-421-90-08


Jelena Ilić, rođena 1988. godine u Negotinu. Diplomirala na Ekonomskom fakultetu u Nišu 2012. godine, smer Finansije, bankarstvo i osiguranje.. Pohađala je tokom 2017. godine u našem regionalnom centru EDUKA PLUS DOO obuku FINANSIJSKI EKSPERT koju je veoma uspešno završila, te je odmah po završetku postala deo tima EKSTERNE D.O.O u kojoj nastavlja sa praktičnim radom i daljim usavršavanjem.
Radi na administrativnim poslovima, delovodnim evidencijama poslovanja klijenata i sortiranju i arhivi istih, u knjigovodstvu ugostiteljskih delatnosti, kao i u delatnostima specifičnih udruženja i neprofitnih organizacija, te evidentiranju svih promena u blagajničkom i platnom prometu za naše klijente. Takođe, radi na poslovima finansijske operative.